۵ باور اشتباه اندرویدی که باید فراموش کنید
تیم ای تی مای تی – اندروید یک سیستمعامل نوظهور نیست و سابقهی طولانی دارد.
در حال حاضر بیش از ۲.۵ میلیارد نفر در سرتاسر جهان از این سیستمعامل بهره میبرند و طبیعتا در مورد آن باورهای نادرست زیادی شکل گرفته است. چنین باورها و داستانهایی معمولا آنقدر تکرار میشوند که افراد زیادی این موارد را به عنوان یک حقیقت قبول میکنند. در ادامه به ۵ باور رایج ولی اشتباه در مورد اندروید میپردازیم که باید آنها را کنار بگذارید.
باتری لپ تاپ ایسوس ASus Battery Asus X451 4Cell مشکی داخلی
گوشیهای اندرویدی ارزانقیمت هستند
معمولا بخش بزرگی از کاربران آیفون برای به سخره گرفتن کاربران اندروید میگویند که گوشیهای مبتنی بر این سیستمعامل ارزانقیمت و بیکیفیت هستند. واقعیت این است که اگرچه بخشی از گوشیهای اندرویدی قیمت بسیار مناسبی دارند، اما بسیاری از آنها اینگونه نیستند. اندروید یک اکوسیستم غولپیکر محسوب میشود که از محصولات شرکتهای گوناگون تشکیل شده است. به همین خاطر تقریبا در تمام ردههای قیمتی و کیفیت میتوانید یک محصول را پیدا کنید.
به عنوان مثال اگر آیفون را در کنار گوشیهای اندرویدی همرده قرار دهید، میتوانید ببینید که از نظر قیمت و سختافزاری رقیب قدرتمندی برای یکدیگر هستند. این در حالی است که آیفونها چنین تنوعی را از نظر قیمت و مشخصات ندارند.
اندروید پر از ویروس است
۵ باور اشتباه اندرویدی که باید فراموش کنید
یکی دیگر از باورهای رایج این است که گوشیهای اندرویدی سرشار از ویروسها و بدافزارها هستند. اما در واقعیت، اندروید در این زمینه شباهت زیادی به ویندوز دارد. تعداد ویروسهای موجود برای ویندوز بسیار بیشتر از macOS است که البته این موضوع به تفاوت زیادی تعداد کاربران این دو سیستمعامل برمیگردد. در مورد اندروید هم باید بگوییم که به دلیل تعداد کاربران بیشتر، هکرها ترجیح میدهند وقت بیشتری برای نفوذ به گوشیهای اندروید صرف کنند.
با این حال همانطور که اگر حین استفاده از ویندوز برخی نکات امنیتی ساده را رعایت کنید با مشکلی روبرو نمیشوید، همین موضوع برای اندروید هم صدق میکند. بنابراین اگر اپلیکیشنها را از فضاهایی مانند گوگل پلی استور دریافت کنید و فایلهای مشکوک را دانلود نکنید، با هیچ مشکلی روبرو نمیشوید. با وجود اینکه برخی توصیه میکنند در اندروید باید از آنتیویروس استفاده کنید، اصلا لازم نیست چنین کاری را انجام دهید و فقط باید برخی نکات را رعایت کنید.
باید اپلیکیشنها را کامل ببندید
در سالهای ابتدایی فعالیت اندروید، دستهای از اپلیکیشنها موسوم به Task Killers محبوبیت زیادی پیدا کردند. این ابزارها تمام اپلیکیشنهای فعال در پسزمینه را میبستند و کاربران فکر میکردند چنین کاری منجر به افزایش سرعت و کاهش مصرف باتری میشود. متاسفانه در حال حاضر هم چنین دیدگاهی در بین بسیاری از کاربران وجود دارد.
حقیقت ماجرا این است که اندروید برای مدیریت اپلیکیشنهای فعال در پسزمینه از مکانیسمهای مشخصی استفاده میکند. به همین خاطر فقط در زمانی که سیستمعامل از نظر رم کم میآورد، یک یا چند اپلیکیشن فعال را در پسزمینه را میبندند تا دیگر اپها و بازیها برای اجرا با مشکل روبرو نشوند.
در واقع بستن کامل اپلیکیشنها در پسزمینه به ضرر باتری گوشی است. زیرا به جای اینکه اپلیکیشن از پسزمینهی سیستم فراخوانی شود، باید به طور کامل از ابتدا فعالیت خود را آغاز کند که همین فرایند فشار بیشتری به باتری وارد میکند.
اندروید پیچیدهتر از iOS است
بسیاری از طرفداران آیفون همچنان بر این باور هستند که آیفون برای کاربران معمولی محیط سادهتری دارد ولی اندروید دارای محیط پیچیدهتری است. اگرچه iOS در ابتدای فعالیت محیط بسیار سادهای داشت، ولی حالا این سیستمعامل هم از بسیاری از قابلیتهای اندروید بهره میبرد. به همین خاطر در حال حاضر iOS بسیار پیچیدهتر از سالهای ابتدایی شده است.
از سوی دیگر برخلاف iOS، طراحی رابط کاربری اندروید در اختیار فقط یک شرکت نیست. به همین خاطر گوشیهای پیکسل که از اندروید خام استفاده میکنند، رابط کاربری سبکتر و سادهتری دارند. شرکتهای مختلف مانند شیائومی و سامسونگ هرکدام برای رابط کاربری رویکرد متفاوتی اتخاذ میکنند و با توجه به سلیقه و اولویتهای خود باید بین آنها دست به انتخاب بزنید.
اندروید طراحی زشتی دارد
بسیاری از کاربران آیفون را چه از نظر نرمافزاری و چه از نظر بدنه، به عنوان گوشیهای جذاب در نظر میگیرند. واقعیت این است که iOS طی سالهای اخیر از نظر ظاهری با تغییر گستردهای روبرو نشد است. از سوی دیگر اندروید تغییر و تحولات زیادی را پشت سر گذاشته و همچنین شرکتهای مختلف جذابیت رابط کاربری گوشیهای خود را همواره افزایش میدهند.
اندروید در زمینهی شخصیسازی رابط کاربری امکانات زیادی را ارائه میدهد و بنابراین به راحتی میتوانید ظاهر آن را «زشت» کنید. بنابراین اندروید دست کاربر را برای تغییرات منطبق با سلیقهی خود باز گذاشته اما رویکرد iOS به نحوی است که باید به ظاهرا در نظر گرفته شده از طرف مدیران اپل بسنده کنید.
در نهایت باید بگوییم که بسیاری از باورهای اشتباه در مورد اندروید مربوط به دورانی است که هم اندروید و هم iOS تازهنفس بودند. طی این سالها صنعت گوشیهای هوشمند تغییرات زیادی را پشت سر گذاشته اما این نوع باورهای اشتباه معمولا به این راحتیها از ذهن افراد کنار نمیروند.
۵ باور اشتباه اندرویدی که باید فراموش کنید
نظر یادتون نره